wie zijn wij

Wij zijn Richard en Marjan, Nederlandse eigenaren van gîtes NouLou in Saint-Denis (regio Gard) sinds juni 2018 en gîte Le Bel Endroit in Pierregras (regio Adrèche) sinds 2015. Marjan komt al vanaf haar kinderjaren in het gebied waarin de gîtes zich bevinden. Omdat de Ardéche/Gard zo veelzijdig is hebben wij gekozen om in deze regio gîtes te openen. In het authentiek dorpje Saint-Denis staat het typische Franse pand waarin de appartementen van NouLou zich bevinden. In dit gebied is een veelzijdigheid aan activiteiten; zwemmen in riviertjes, vissen, kano varen, montainbiken, wielrennen, klimmuur, mooie steden, de mooie markten, Nîmes, Pont du Gard, Barjac en nog veel meer.

 

Bij gîtes NouLou proef je het Franse leven voor even; je woont in een authentiek pand in het typisch Franse dorpje Saint-Denis. In het dorpje lijkt het of de tijd stil heeft gestaan maar rondom het dorp zijn mooie steden, prachtige bezienswaardigheden en uitjes. En op looptafstand, zwemrivier de Cèze!

Voor vragen of reserveringen kun je contact opnemen met info@gitesnoulou.com of via het contactformulier

Bellen mag natuurlijk ook via 0031653686629.

Gîtes NouLou, Place de L'Eglise, Saint-Denis, Gard 30500 Zuid-Frankrijk

 

Bij gîte Le bel Endroit, onze andere locatie, geniet je van ruimte, luxe en rust. In het typische Franse vakantiehuis is een gîte voor max. 5 personen. Met grote tuin en mooi zwembad. Kijk ook eens op gîte Le Bel Endroit

 

route

Gîtes NouLou liggen in het dorpje Saint-Denis op de grens van de Ardèche en de Gard. De gîtes liggen vlakbij het dorpje Barjac en Saint-Ambroix

 

Vanuit Nederland neem je de Route du Soleil (tolweg) A-7. Daarna neen je afslag 19, Bollène/Saint Pont Esprit. Vanuit Saint Pont Esprit volgt je Barjac. In Barjac neem je op de rotonde richting Saint-Ambroix. Het dorpje Saint-Denis staat op een gegeven moment aangegeven. Het pand waarin de gîtes zitten staat in het centrum van het dorp. Place de L'Eglise 5, 30500 Saint-Denis, Gard, Zuid-Frankrijk.

 (U kunt natuurlijk ook de prachtige, alternatieve route nemen die juist niet via de tolwegen loopt.)

 

Overigens is het ook mogelijk om per vliegtuig of trein te komen.

Er is een luchthaven in Nîmes maar ook in Montpellier of Marseille. Per trein (TGV) kan dit richting Avignon of Nîmes en van daaruit met lokaal vervoer.